МАРШРУТ - 6

All inclusive

1. Ден : Посрещане на аерогара София и отпътуване за гр. Пловдив.
Обяд и разглеждане на Античен театър и Стар град. Вечеря в ресторант-механа. Възможност за посещение на музикален клуб.
Нощувка в хотел *** в гр. Пловдив.

2. Ден : Закуска и посещение на Тракийска гробница в Старосел.
Обяд – пикник край Бяла река на резерват “Джендема” Централен Балкан. Разглеждане на Руска църква и дегустация на катък и българско кисело мляко на връх Шипка.
Разглеждане на Етнографски музей на открито “Етъра”.
Вечеря и нощувка в хотел *** в архитектурен резерват “Боженци”.

3. Ден : Закуска и разглеждане на пещера и Дряновски манастир. Обяд в старата столица Велико Търново и посещение на крепостта “Царевец”. Вечеря и нощувка в хотел ** в Арбанаси ( възможност за наблюдение на аудио-визуален спектакъл “Звук и Светлина” ).

4. Ден : Закуска и посещение на конна база “Кабиюк” (възможност за езда) и скален релеф “Мадарски конник”. Обяд в селска къща с дегустация и разглеждане на Шуменско плато и старата столица Велики Преслав.
Вечеря и нощувка в туристически комплекс **** в местност “Парка” - Търговище. (открит басейн с водна пързалка, еротичен нощен бар, ресторанти и забавления).

5. Ден : Закуска и отпътуване за Двореца в Балчик и ботаническата градина (над 3000 вида растения). Обяд и разходка с яхта в Черно море. Вечеря и нощувка в Двореца в Балчик.

6. Ден : Закуска и плаж на Черно море. Обяд. Свободно време за плаж, джип сафари или посещение на морската столица гр. Варна. Вечеря и нощувка в Двореца.

7. Ден : Закуска и отпътуване за аерогара София.

Цена - 1497 евро до трима човека (499 евро / човек)