МАРШРУТ - 2

Приключение (за групи от 6 до 8 човека на възраст от 13 до 20 години.)

1. Ден: Посрещане на летище Варна. Отпътуване за гр. Пловдив, разглеждане на Стария град и нощувка **.

2. Ден: Закуска, разглеждане на Бачковски манастир и биосферен резерват Червената стена. Обяд и разглеждане на неблагоустроена пещера от неолита. Нощувка в хижа Марциганица ** (1420 м. н.м.в.).

3. Ден: Закуска и преход с байк до Белинташ Обяд и посещение с бус на скален феномен Чудни мостове. Пускане на рапел и алпийски тролей. Вечеря и нощувка на бивак в близост до хижа.

4. Ден: Закуска и разглеждане на архитектурен резерват Широка Лъка. Обяд разглеждане на пещерата Дяволското гърло с най-високия подземен водопад на Балканите и лек пешеходен преход до с. Ягодина. Вечеря и нощувка в семеен хотел **.

5. Ден: Закуска и спускане с байк до Ягодинска пещера ( дълга 10 км.) и Буйновско ждрело. Обяд и посещение с бус на Огняновски минерални бани (открит минерален басейн) и старинна крепост Никопулис ад Нестум. Вечеря и нощувка на бивак.

6. Ден: Закуска и посещение с бус на язовир Доспат. Обяд и велопреход до язовир Батак. Провеждане на мини състезание. Вечеря и нощувка на бивак край язовира.

7. Ден: Закуска и отпътуване за аерогара или седемдневен лагер на Черно море.

В маршрута са включени изключително интересни обекти и живописни месности.

В цената влиза: инструктор-водач, преводач, нощувки, храна (закуска, обяд и вечеря), входни такси, транспорт, байкове, каски, раници и екипировка (палатки и спални чували).

Цена - 466 евро / човек